press to zoom
1/4

De Witte-Vandecaveye in Wingene: aanleggen van industriële elektriciteit

Uw bedrijf onder stroom
Stroom is het hart van elk bedrijf, want zonder stroom is er geen productie mogelijk. De Witte-Vandecaveye in Wingene, West-Vlaanderen, zorgt dat elk bedrijf en elke industrie van een optimale stroomtoevoer gebruik kan maken voor een maximale bedrijfscapaciteit. Dit doen we voor elke industriële elektrische installatie, van A tot Z! We verzorgen de aansluiting op het elektriciteitsnet tot de volledige verdeling van de elektriciteit.

Elektriciteit aanleggen in kantoren, warenhuizen, productiehallen & meer

De Witte-Vandecaveye in Wingene, West-Vlaanderen
De Witte-Vandecaveye in Wingene, West-Vlaanderen
press to zoom
1/3

Industriële elektriciteit voor productie & kantoren

Onze gespecialiseerde medewerkers focussen in nauw overleg samen met de klant op veiligheid, flexibiliteit en kwaliteit. Rekening houdend met toekomstige uitbreidingen werken we een stroomvoorziening uit op maat van uw bedrijf. Zo ontwerpen en installeren we industriële elektrische installaties voor opslagplaatsen, productiehallen, magazijnen, terreinverlichting en andere industriële toepassingen.

Industriële stroomvoorziening in een notendop:

  • Full service van A tot Z

  • Flexibele planning

  • Uitbreiding mogelijk

  • Voor kleine en middelgrote industrie

Verlichtingsinstallaties binnen

We verzorgen alle verlichtingsinstallaties in nieuwe gebouwen. Hiervoor zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van verlichtingsinstallaties voor de industrie en warenhuissector. Ook bij het vernieuwen en/of moderniseren van oudere, bestaande installaties helpen we u graag verder.

De Witte-Vandecaveye in Wingene, West-Vlaanderen

Verlichtingsmasten buiten

De Witte-Vandecaveye plaatst en sluit ook verlichtingsmasten tot 27 meter aan. De verlichtingsmasten met specifieke armaturen kunnen in verschillende omgevingen geplaatst worden. Denkt u maar aan parkings, spoorbundels, perrons, sportvelden en containerterminals. Voor we aan de werken beginnen, doen we een voorafgaande studie zodat onze plannen aansluiten bij de normen en wensen van de klant.

Elektriciteit voor de dienstensector

  • Aangepast aan de noden van winkels of diensten

  • Efficiënter energieverbruik

  • Groot gebruiksgemak

  • Betrouwbaar

De Witte-Vandecaveye in Wingene, West-Vlaanderen: uw partner voor elektriciteit in de tertiaire sector

Ervaren stroompartner

Energie om zorgenvrij te leven, wonen & werken. De Witte-Vandecaveye is met meer dan 30 jaar ervaring in elektriciteit de partner voor technische oplossingen op maat voor de tertiaire sector. Elektriciteitsvoorzieningen voor de bezoeker, gastheer en gebruiker van de omgeving. Met energie en elektriciteit die is aangepast aan de behoeften en noden. Dat noemen wij efficiëntie.

Elektriciteit tot uw dienst

Bestaande gebouwen of nieuwe realisaties? Wij maken onze industriële elektrische installaties op maat voor zorginstellingen, scholen, openbare gebouwen, horeca, winkelruimtes en andere dienstverleners. Van begin tot einde begeleiden we u met 3 doelen voor ogen: gebruiksgemak, betrouwbaarheid en comfort. Van concept tot remodeling en relighting.

Wij zijn actief in heel België: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Namen, Luik, Henegouwen en Luxemburg.

Industriële elektriciteit voor kantoren, magazijn & warenhuizen in West-Vlaanderen