press to zoom
1/4

De Witte-Vandecaveye in Wingene, West-Vlaanderen: verlichtingsinstallaties

In 1948 werd De Witte-Vandecaveye in Wingene, West-Vlaanderen, opgericht en sindsdien is het bedrijf actief in de elektriciteitssector. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals het trekken van kabels, horizontale boringen, het installeren van verlichtingsinstallaties en andere algemene elektriciteitswerken.

Onze verlichtingsinstallaties zijn specifiek ontwikkeld voor de industriële sector en warenhuizen. Zowel voor het plaatsen van verlichtingsinstallaties bij renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten bent u bij De Witte-Vandecaveye aan het juiste adres.

Ook voor het plaatsen en aansluiten verlichtingsmasten met specifieke draagconstructies kunt u bij ons terecht. Zo staan onze verlichtingsmasten in verschillende omgevingen zoals perrons, containerterminals, sportvelden, parkings en meer.

Lichtmasten installeren

De Witte-Vandecaveye in Wingene, West-Vlaanderen
De Witte-Vandecaveye in Wingene, West-Vlaanderen
press to zoom
1/3

We voeren een voorafgaande studie uit, zodat onze werken perfect kunnen voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.

Met ons eigen machinepark voeren we ook buitenwerken uit. Denkt u maar aan rupskranen, mini-graafmachines en spoorwegkranen. We zijn dan ook gespecialiseerd in spoorwegtechniek. We doelen op het aanbieden van zoveel mogelijk diensten in één pakket.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte over onze lichtmasten en verlichtingsinstallaties? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn actief in heel België: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, Henegouwen, Namen, Luik, Waals-Brabant & Luxemburg.

Installeren van verlichtingsmasten en verlichtingsinstallaties in West-Vlaanderen